Algemene Informatie cursussen

edited maart 2015 in Cursus Informatie
Beste Mensen,

Voor elke cursus die beschikbaar is, zal er hier een korte beschrijving volgen. Prijzen staan hier. Op dit moment is alleen de cursus Succesvol Afvallen beschikbaar. Algemene vragen over cursussen kun je hier stellen.

Succesvol Afvallen
Genoeg van uzelf straffen met een dieet of vruchteloos proberen om gezond te eten, genoeg te bewegen en af te vallen? Gefrustreerd en boos op uw lijf en moedeloos omdat u niet weet hoe u nu blijvend af kan vallen?

Doe mee met de beproefde methode van Hart en Ziel. Dankzij deze methode kunt ook u moeiteloos uw gedrag veranderen, liefdevol met uw eigen lijf omgaan en blijvend gewicht verliezen. Tijd voor wat anders dus: geen dieet of preparaten, maar een ander perspectief, een gedegen aanpak en balans in je leven. We werken met EFT (Emotional Freedom Technique) en lichaamstesten.

Extra informatie over deze cursus staat hier op de website beschreven.

Warme groet,

Rianne Collignon

Comments

  • edited juni 2017
    Verwachtte nieuwe cursussen Op dit moment hebben de workshops de prioriteit om op de online leeromgeving te worden toegevoegd. De eerstvolgende cursus wordt waarschijnlijk Met Hart en Ziel leven, vanwege de interesse voor deze cursus. Heb jij interesse in een andere al eerder door Hart en Ziel gegeven cursus of workshop? Aarzel dan niet om mij dat per e-mail te laten weten.
This discussion has been closed.