Algemene Informatie Detox

edited juni 2015 in Detox Informatie
Beste Mensen,

Voor elke detox die beschikbaar is, zal er hier een korte beschrijving volgen. Prijzen staan hier. Op dit moment zijn er twee detoxen beschikbaar. Je kunt de detox online volgen, maar je ontvangt ook een Ebook (PDF) met de oefeningen. Online kun je ook meeluisteren met de visualisaties die gebruikt worden.

Algemene vragen kun je hier stellen.

Detox keuze
Er zijn veel verschillende detox mogelijkheden met verschillende doelen. Prioriteit in het keuze maken van de juiste detox is echter niet het doel, maar de tijd die je beschikbaar hebt. Doelen van de meeste detox programma’s zijn namelijk gelijk: beter in je vel zitten, weer in balans komen en een periode tijd voor jezelf hebben. Sommige detox programma's zijn alleen gericht op het lichaam, maar de detox programma's van Hart en Ziel bestaan juist uit oefeningen om lichaam, geest en hart weer in balans te laten komen.

Je kunt beter kiezen voor een lichtere detox die je volledig doet, dan een intensieve detox die maar halfslachtig kan doen omdat je er geen tijd voor hebt of omdat hij te zwaar voor je is. Hou er rekening mee dat je tijdens de detox tijd nodig hebt om tot rust te komen en mogelijk lichte lichamelijke klachten kan hebben zoals hoofdpijn, buikpijn of vermoeidheid. Plan je detox dus ook niet in een drukke week of week waarin je veel verplichtingen hebt.

Intensieve 3 Dagen Detox
Een intensieve weekend detox is de manier om weer echt de balans terug te krijgen in je leven. Vrijdag begin je met tot rust te komen en zaterdag en zondag doe je vele oefeningen om allerlei delen van je leven weer in balans te brengen.

Uitermate geschikt als je merkt dat je echt rust nodig hebt, voldoende moet ontspannen en als je energie nodig hebt. Na een weekend detox kan je er weer langere tijd tegen aan, omdat je emotioneel, mentaal en fysiek weer in balans bent.

Tijd
Voor de intensieve weekend detox heb je op vrijdag minimaal 4 uur nodig en op zaterdag en zondag minimaal 10 uur.
Deze tijden zijn inclusief pauze tussen de oefeningen en inclusief tijd om te eten.

7 Dagen Detox
De week detox is een goede manier om jezelf extra ondersteuning te geven in het ritme van je normale leven. Na een week detox zul je merken dat je meer energie hebt, beter in balans bent en mentaal sterker bent geworden.

Een week detox is uitermate geschikt als je je eigen pad even niet meer ziet, het gevoel hebt dat je meer uit jezelf kan halen of als je gewoon nieuwsgierig bent naar een betere balans. Elke dag ga je met een ander thema aan de slag.

Tijd
Voor de week detox heb je op alle dagen van de week minimaal 3 uur nodig.

Warme groet,

Rianne Collignon
Sign In or Register to comment.